Het wafelbeslag

Er is niets zo betoverend als de geur van een warme wafel tijdens een wandeling. De warme wafel is meer dan een impulsproduct, het is een uitzonderlijke lekkernij. Maar om de klanten volledig tevreden te kunnen stellen, is het absoluut noodzakelijk een kwaliteitsproduct te hebben en het op de juiste manier te behandelen.

Het wafeldeeg is de essentie van een hoogwaardig eindproduct.
De ene wafel is de andere niet. Om de consument tevreden te stellen heb je een constante kwaliteit nodig, alsook een deeg dat het beste eindproduct kan geven.
Met onze familie-ervaring, zullen onze teams u graag helpen in de verschillende leerfases.

Ons doel zal altijd zijn om de eindconsument via u een uitzonderlijk product te leveren. Met een kwaliteitswafel kunt u een groter en trouwer doelpubliek bereiken.

Wat flexibiliteit en ontwikkelingsperspectieven betreft, zal Pegi de ideale partner zijn.

Het Pegi wafeldeeg

Ons wafelbeslag stamt uit een lange bakkerslijn die het geheim van het originele recept altijd heeft bewaard. Onze patissiers zullen u een beslag van hoge kwaliteit aanbieden dat het verschil zal maken wanneer u het proeft.

Ons deegrecept is identiek aan dat van onze gebakken wafels. Dit betekent dat de wafel na het bakken zeer goed houdbaar is en tot twee weken na het bakken warm of koud kan worden gegeten. Dit zal u helpen om afval te verminderen en vooral om ervoor te zorgen dat zelfs een later verwarmde wafel uw klanten zal bevallen.

Wij geloven dat de verkoop van een kwaliteitsproduct tot succes leidt. Daarom zijn onze klanten onze beste partners: wij zorgen voor het product, zij zorgen voor de service.

Enkele cijfers

%

puur

exportlanden

gemiddeld aantal suikerpareltjes per wafel

Werken van het wafelbeslag

Het wafelbeslag wordt diepgevroren verkocht, het wordt bij u afgeleverd en moet worden bewaard op -18°C.
Het beslag moet enkele tussenfasen doorlopen alvorens het kan worden gebakken:
– Ontdooien: afhankelijk van de kamertemperatuur kan dit tussen de 4 en 6 uur duren.
– Fermentatie: de Luikse Wafel is een bakkerijproduct dat gist bevat. Deze gist moet in het product zijn werk doen en fermenteren, zodat het eindproduct luchtig en smakelijk is. Deze stap kan 1 tot 1,5 uur langer duren. Hierdoor kan het product volume krijgen.
– Wanneer het product een zachtere, gladdere textuur heeft, is het klaar om in uw wafelijzer te gaan.

Het is belangrijk om de juiste uitrusting te hebben om het proces gemakkelijker te maken:
– Een vork om de wafels uit het ijzer te halen
– Een afkoelrooster voor de hete wafel
– Wij kunnen u de geschikte uitrusting bezorgen indien nodig