Zo lekker Belgisch

Één wafelfabriek, twee producten

Dankzij de beroemde Luikse wafel, ook wel suikerwafel genoemd, is de wafelfabriek Pegi een referentie geworden in de Belgische bakkerij. Kwaliteit en innovatie zijn de sleutelwoorden van onze bakkers, die als enige doel hebben de smaakpapillen van wafelliefhebbers te laten sprankelen.

Knowhow

Een bedrijf met familiale knowhow en een authentiek en traditioneel recept, steeds beschikbaar voor elke klant

Technologie

Gebruik van spitstechnologie voor een voortdurende hoge kwaliteit van het product

Natuurlijke ingrediënten

Producten die bekend staan om hun superieure kwaliteit, dankzij natuurlijke ingrediënten zonder enige chemische modificatie

Kwaliteit

Voldoet aan strikte normen door regelmatige audits van internationaal erkende organisaties

De Pegi wafels

Onze bakkers hebben de ervaring om u de beste wafel in al zijn vormen te leveren: van kant-en-klare producten tot gebruiksklaar beslag, alle formules zijn mogelijk bij Pegi.

De gebakken wafel

Klaar om te proeven

Wafelbeslag

Klaar om te bakken

Zo lekker Belgisch

Bijna 10 jaar samenwerking met PEGI, en het zal niet ophouden. De wafels zijn heerlijk en de service is vriendelijk. Een Belgische kwaliteitsleverancier als PEGI is niet overal te vinden.

Albert M.

De beste wafels van Luik! Jammer dat je ze niet overal kunt vinden, mijn kinderen zijn er zot van.

Brigitte A.

Over ons

PEGI is een familiebedrijf dat al sinds 1952 suikerwafels produceert. In de loop der jaren is PEGI uitgegroeid tot een van de marktleiders voor suikerwafels, met een 100% natuurlijk product, zonder toevoegingen, zonder conserveringsmiddelen, zonder kleurstoffen en 100% GMO-vrij! Respect voor de traditie van de Luikse wafel is een prioriteit voor onze ambachtelijke bakkers. Onze producten worden dan ook erkend voor hun hoge kwaliteit. Onze knowhow, flexibiliteit en klantgerichtheid hebben ons internationale expertise opgeleverd. Tegenwoordig is PEGI aanwezig in meer dan 15 landen, op alle continenten.

Waarom PEGI?

Uw beste partner: Pegi is een familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring in de bakkerij- en banketbakkerijsector.

Moderniteit ten dienste van efficiëntie: Pegi is uitgerust met de modernste apparatuur om een maximale controle te garanderen van de producten die aan de klanten worden geleverd.

Flexibiliteit is een absolute vereiste: vandaag biedt Pegi haar klanten een gepersonaliseerde service om de projecten van elke nieuwe suikerwafelliefhebber te realiseren.

Kwaliteit is onze dagelijkse prioriteit: onze creaties zijn gemaakt om de consument vanaf de eerste hap te betoveren.

All natural! Wij geven de voorkeur aan natuurlijke producten, zonder kleurstoffen of additieven.

Klimaatbewust: Pegi staat vooraan als het gaat om milieubescherming, en we doen er alles aan om onze producten zo verantwoord mogelijk te maken. De ingrediënten zijn allemaal GMO-vrij en de palmolie is afkomstig van de meest verantwoorde landbouw.

De labels spreken voor ons: wij zijn gecertificeerd door de strengste voedselveiligheidsorganisaties om onze werkplaatsen steeds beter te kunnen controleren